Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Welkom op onze site.

Openingstijden : 8.00 tot 17.00 uur

Op Reis

Reizigersadvisering en vaccinatie:

wildlife-adventure-tours-2

Als u een verre reis gaat maken, verwacht u zo goed mogelijk beschermd te worden tegen ziekten die heersen in andere delen van de wereld. De adviezen die u krijgt zijn gebaseerd op de landelijke richtlijnen van het LCR. Wij hebben geen wachtlijst voor uw reisadvies.
Waarom naar de gespecialiseerde huisarts?

Het is van belang om ook uw individuele omstandigheden en die van uw reis bij een advies te betrekken. De vaccinaties en malariapillen die wellicht nodig zijn, zijn altijd afhankelijk van uw reisbestemming, uw gezondheidstoestand en de omstandigheden waaronder u gaat reizen.

In het geval van zware pijnstillers, slaap-en kalmeringsmiddelen, is soms een verklaring “medicijnen mee op reis” nodig. Klik op CAK voor meer info.

Wat moet u doen?

1.  U vult een intakeformulier reizigersadvisering in. bestel-hier  om  te downloaden. Let op dat u eventuele tussenvluchten en een reisschema waar mogelijk toevoegt.
2. U kunt het intakeformulier ook afhalen bij onze locatie Binnenwiek 1 6003 BX Weert.
3. U verzendt het formulier:
Per email: hr-praktijk@meditta.nl
Per post of afgeven bij ons op Huisartsenpraktijk H.E.H. Hamelers & J.J.W.H. Renzema Binnenwiek 1 6003 BX Weert
Binnen 7 dagen na ontvangst wordt u gebeld, wordt het reisadvies met u besproken en worden verdere afspraken gemaakt voor vaccinatie etc.

Last minute

Moet u onverwacht snel op reis, neemt u dan direct telefonisch contact op voor een snel en vakkundig advies.
Telefoon Algemeen : 0495-532302

Let op: voor het geven van een reizigers advies is niet gratis, valt niet onder de basis verzekering. U krijgt een factuur. Mocht u aanvullend verzekerd zijn, kan u deze indienen bij uw zorgverzekeraar.