Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Welkom op onze site.

Openingstijden : 8.00 tot 17.00 uur

Afspraak maken

Dagelijks zijn er zowel ’s morgens als ’s middags spreekuren volgens afspraak.

U kunt telefonisch een afspraak maken tussen 8.00 en 17.00 uur. Online kan ook 24u per dag.

Telefonisch:

Dit kan op werkdagen van 8.00u -17.00u, maar bij voorkeur voor 10.30u. Het kan voorkomen dat de huisarts van uw keuze die dag geen ruimte heeft of afwezig is. In dat geval wordt u een afspraak bij een van de andere huisartsen aangeboden.


TELEFOONNUMMER:

Algemeen

0495-532302

Spoed

0495-532302-keuze 1

Online:  LET OP – PER 14 JANUARI (tijdelijk) GEEN ONLINE AFSPRAKEN MEER TE PLANEN – Onze online agenda is momenteel niet geschikt voor 2 locaties. Aan een oplossing wordt wel gewerkt.

Wij bieden u de mogelijkheid om online een afspraak te maken voor het spreekuur van uw huisarts. Wij hanteren hiervoor de volgende voorwaarden:
1) U dient te zijn ingeschreven bij onze praktijk
2) Er mag geen sprake zijn van een medisch spoedgeval.
3) Een online gereserveerde afspraak wordt ingepland. Deze kan uitsluitend telefonisch geannuleerd worden, mocht deze afspraak toch niet schikken.
Na het maken van een online afspraak krijgt u een bevestiging per e-mail.

LET OP : Wanneer een afspraak niet door kan gaan, belt u dan tijdig af. Wij kunnen dan iemand anders helpen.

Online formulier

U kunt via deze website een afspraak maken voor een (niet spoedeisend) consult. Een consult duurt 10 minuten. Heeft u meer tijd nodig, dan kunt u eventueel een dubbel consult (20 minuten) inplannen.

00000002

Triage:

Als u belt voor een afspraak of een visite, zal de assistente u een aantal vragen stellen over de reden van uw komst. Dit wordt triage genoemd. Het wordt gedaan om in te schatten of er sprake is van een spoedsituatie, hoeveel tijd u nodig heeft en om de spreekuren goed te kunnen plannen. De vragen die de assistente stelt, moeten ervoor zorgen dat u de juiste hulpverlening krijgt, op de juiste tijd, door de juiste persoon.
Als u uw klacht om privacy redenen niet aan de telefoon wil vertellen dan wordt daar uiteraard rekening mee gehouden.

Meer tijd nodig?
Voor een afspraak op het spreekuur zijn 10 minuten beschikbaar. Denkt u meer tijd nodig te hebben, bijvoorbeeld als u meerdere klachten heeft, geef dit dan door aan de assistente. Zij reserveert dan meer tijd voor u. Bereid zelf goed uw consult voorBereidt zelf goed uw consult voor.

Kijk ook eens op de website www.thuisarts.nl .

 

huisartsenpost-768x512

 

Visites:

Alleen indien u medisch gezien niet in staat bent om naar de praktijk te komen (geen vervoer is geen reden voor visite) kunt u een visite aanvragen, liefst voor 10.30u.

Herhaalrecepten:

Aanvragen voor 12.00 uur; afhalen volgende dag na 14.00 uur bij uw eigen apotheek. Aanvragen na 12.00u, zijn 2 dagen later af te halen bij uw apotheek.

Herhaalrecepten worden bij voorkeur via de herhaalreceptenlijn aangevraagd. Dit kan ook buiten de kantoortijden, zelfs in het weekend! Aanvraag kan ook via de website: herhaalrecepten.

De apotheken in Weert waar we mee samenwerken, hebben ook een herhaalservice. Vraag erna bij uw apotheek wat de mogelijkheden zijn.

Zaken met afspraak :

U kunt bij onze assistentes tussen 8.30 en 11.30 uur terecht voor oren uitspuiten, injecties, bloedcontroles, tapen, wondcontroles, zwangerschapstesten e.d. kunnen tussen .

Urinecontroles gaarne voor 10.00 uur. Bewaar uw urine, voor een betrouwbaar onderzoek, na het plassen in de koelkast.

E.C.G.’s (hartfilmpje), spirometrieen (longfunctietest), 24 uurs bloeddrukmetingen en Doppler (vaatonderzoek) onderzoeken gebeuren ook, enkel op afspraak .

Chirurgisch ingrepen zoals verwijderen van moedervlekken, ingegroeide teennagel, huidcysten,…,plaatsen van spiraaltjes en anticonceptie hormoonstaafje in arm, gebeurt door de huisartsen op afspraak en vallen NIET onder het eigen risico. Vergoeding van het spiraal of hormoonstaafje, hangt af van hoe u verzekerd bent.

Wrattenspreekuur:

Iedere dag mogelijk, bij de assistente, op afspraak.

Uitstrijkjes:

Uitstrijkjes in het kader van het bevolkingsonderzoek, worden in principe uitgevoerd door de assistentes.

Overige spreekuren:

Praktijkondersteuner somatiek:

Rosalie Wiermans en Ellen van Buggenum. Spreekuur Diabetes, COPD, Cardiovasculair risico en ouderenzorg. Verwijzing via de huisarts. Deze zorg gaat NIET van uw eigen risico.
Praktijkondersteuner GGZ (geestelijke gezondheidszorg):

Bert-Jan Mom. Verwijzing via de huisarts. Deze zorg gaat NIET van uw eigen risico af.

Spoedeisende hulp:

Tijdens openingstijden kunt u hiervoor altijd terecht! Indien mogelijk het bezoek aankondigen.

Huisartsenpost:

Na 17.00 uur, weekend en feestdagen wordt waargenomen, uitsluitend op afspraak na telefonisch overleg, door

meditt-png

Meditta Spoedzorg te Weert, Vogelsbleek 5 6001 BE Weert (In het SJG ziekenhuis!)

Telefoonnummer Huisartsenpost 0495-677677

Internetadres: http://www.meditta.nl/huisartsenposten/h-a-p-ml-weert/