Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Welkom op onze site.

Openingstijden : 8.00 tot 17.00 uur

All Posts in Category: Uncategorized

Per april 2019 coassistenten in onze praktijk!

April 2019 starten dokter Renzema en dokter Stefens met het begeleiden van coassistenten van de universiteit Maastricht.

Onze aanstaande collega’s zijn nog geen arts maar zitten in het laatste jaar van de opleiding geneeskunde tot basisarts.

Het kan zijn dat wanneer u belt voor een afspraak, u de vraag krijgt of het goed is dat een coassistent eerst naar u kijkt.

Op het eind van het consult zal ALTIJD uw eigen arts nog naar u komen om het consult af te ronden. 

Lees Verder

Tweede locatie op Leuken is open!

Op 14 januari 2019 openden we een 2de locatie, dependance, in het nieuwe winkelcentrum van Leuken.

Sint JobPlein 10 6004 JZ Weert

Onze huidige locatie op Molenakker blijft de hoofdlocatie. Het huidige team van huisartsen, assistentes, verpleegkundigen zal op toerbeurt spreekuur houden op Leuken. Een extra huisarts is inmiddels aangenomen.

Inschrijven als nieuwe patiënt is alleen mogelijk als u woont in de wijk Leuken of Groenewoud. Neem hiervoor contact op met de praktijk op 0495-532302.

Download het inschrijfformulier (klik) en neem het ingevuld mee op het kennismakingsgesprek.

Heeft u na uw bezoek (zowel locatie Molenakker als locatie Leuken) nog tips, opmerkingen verbeterpunten, mail ze ons aub door naar hr-praktijk@meditta.nl. Deze nemen we dan mee in onze kwaliteitsverbetering.

Lees Verder